Institut za poljoprivredu i turizam

Kombinirani proizvodi → Razne košarice

Poklon paket desertno Rose vino i rakija komovica

Muškat ruža desertno rosé vino proizvedeno prosušivanjem grožđa autohtone sorte Muškat ruža porečki, berba 2022. Rakija komovica proizvedena destilacijom komine autohtonih sorti grožđa. Sadržaj poklon paketa: - Muškat ruža desertno rosé vino, butelja 0,5 L - Rakija komovica, butelja 0,2 L Odgovarajuća kartonska ambalaža i prigodan ukras

25,00 €/kom
Dostupnost: do 13.08.2024

Količina:

- +

Dodaj u košaricu
Buy
Gospodarstvo

Institut za poljoprivredu i turizam

Institut za poljoprivredu i turizam jedna je od krovnih organizacija na području Istarske županije koje se bave znanstvenom djelatnošću na području poljoprivrede i turizma. Institut je podijeljen u nekoliko zavoda prema djelatnostima i to:

Zavod za poljoprivredu i prehranu
Zavod za poljoprivredu i prehranu obavlja trajnu znanstveno-istraživačku djelatnost i stručni rad na području biotehničkih znanosti. Najveći broj istraživanja iz oblasti je vinogradarstva, vinarstva, maslinarstva, maslinovog ulja, povrćarstva i ekologije. Osnova rada su pokusni nasadi vinove loze, maslina i smokava, minivinifikacija i laboratoriji. U sklopu Zavoda djeluju četiri laboratorija: Vinarski, Prehrambeno-biotehnološki, Pedološki i Genetički. Svi laboratoriji služe kao važna podrška realizaciji znanstvenih projekata, ali se bave i intenzivnom komercijalnom djelatnošću kroz pružanje svojih usluga analize vina, mošta, maslinovog ulja, tla, biljnog materijala i dr.

Zavod za ekonomiku i razvoj poljoprivrede
Zavod za ekonomiku i razvoj poljoprivrede obavlja trajnu znanstveno-istraživačku djelatnost i stručni rad iz područja ekonomike i organizacije poljoprivrede i poljoprivredno prehrambenog sustava, planiranja i zaštite prostora te ruralnog razvoja.

Zavod za turizam
Djelatnost Zavoda za turizam na Institutu za poljoprivredu i turizam obuhvaća znanstveni, nastavni i stručni rad iz područja društvenih znanosti, polja ekonomije. Misija Zavoda za turizam je znanstvenoistraživački rad na području turizma i to primarno turizma na ruralnom prostoru, te selektivnih vidova turizma uz primjenu rezultata znanstvenih istraživanja u praksi. U svojim istraživanjima obuhvaća problematiku valorizacije turističkih resursa na ruralnom području Istre i njihovo uključivanje u ruralni turistički proizvod. Kako su turizam i poljoprivreda u formiranju turističkog proizvoda komplementarne bitno je naglasiti da istraživanja Zavoda za turizam Instituta, na izvrstan način povezuju istraživanja svih zavoda u jednu kvalitetnu znanstveno istraživačku cjelinu.


Saznajte više...

Ostali proizvodi s gospodarstva

 • Ekstra djevičansko maslinovo ulje - rinfuza

  18,00 €/lit
  Naruči
 • Ječam

  0,33 €/kg
  Naruči
 • Ekstra djevičansko maslinovo ulje - u boci

  19,00 €/lit
  Naruči
 • Poklon paket dva začinska ulja i slanutak

  25,00 €/kom
  Naruči
 • Poklon paket - slanutak, začinsko ulje češnjak i butelja vina

  25,00 €/kom
  Naruči
 • Poklon paket desertno Rose vino i rakija komovica

  25,00 €/kom
  Naruči
 • Poklon paket začinsko ulje i butelja vina

  20,00 €/kom
  Naruči
 • Desertno rose vino i rakija komovica u kutiji za butelje

  20,00 €/kom
  Naruči
 • Poklon paket pjenušac

  15,00 €/kom
  Naruči
 • Poklon paket butelja bijelog vina

  10,00 €/kom
  Naruči