Kalendar događanja

Domaća web tržnica na 9. internacionalnom sajmu pršuta u Tinjanu od 17.-18.10.2015


Sajam pršuta u Tinjanu postao je mjesto okupljanja lokalnih i regionalnih proizvođača pršuta. Sajam svake godine okuplja veliki broj posjetitelja, a kako za promocija pršuta kao jednog autohtonog istarskog proizvoda, ovaj je sajam prigodan i za promociju ostalih poljoprivrednih proizvoda sa područja Istre. Domaća web tržnica će nastupati na sajmu sa svojim proizvođačima i omogućiti im da predstave svoje domaće istarske poljoprivredne proizvode posjetiteljima sajma. Od proizvođača sa Domaća web tržnice na sajmu će nastupati:

 OPG Bartolić iz Poreča sa maslinovim uljem, povrćem i sadnicama, OPG Farina iz Višnjana sa medom, voćem i povrćem, Obrt Orbanić iz Zabrežani sa sirom, OPG Bićanić iz Pule sa medom, Blondi doo iz Savičente sa sokovima i marmeladama, OPG Fero iz Kaldira sa voćem, Api Melon iz Umaga sa medom i istarskim rakijama, OPG Hrelja iz Pule sa marmeladama, 
Vidimo se ovog vikenda u Tinjanu na sajmu pršuta. Posjetite proizvođače sa Domaće web tržnice, kušajte proizvode i kupujte istarsko!  

Info:

Institut za poljoprivredu i turizam ()


Prijavljena imanja:

Obrt Orbanić (Zabrežani)   OPG Fero (Motovun)   OPG Farina Alessandro (Višnjan)   Api Melon (Umag)   BLONDI d.o.o. (Svetvinčenat)   OPG Bićanić (Pula)   O.P.G. San Rocco vl. Silvano Bartolić (Poreč - Parenzo)   OPG FRANKO HRELJA (Pula)