Kalendar događanja

Prvi susret proizvođača i kupaca u Šijani


Istarska poljoprivredna gospodarstva i proizvode koje ste do sada gledali na stranicama Domaće web tržnice, www.trznica-trg.eu  moći ćete upoznati, degustirati proizvode i uvidjeti kvalitetu domaćih poljoprivrednih proizvoda proizvedenih na poljoprivrednim gospodarstvima na području Istre. Ovog ponedjeljka 24. 08.2015 i petka 28. 08.2015 očekuju vas u Šijani proizvođači voća, povrća, meda, sira, aromatičnog bilja, sokova i ostalih prerađevina. Zamišljeno je da narednih godinu dana proizvođači Domaće web tržnice dolaze dva puta tjedno na spomenutu lokaciju, izlažu, prezentiraju i prodaju svoje proizvode, a kupci mogu uvidjeti kvalitetu i vjerodostojnost proizvoda proizvedenih na obiteljskim gospodarstvima sa područja Istre. Kada se stvori veza i povjerenje između kupca i proizvođača, proizvode će kupci moći naručivati direktno putem aplikacije „Domaća web tržnica“ i na tržnici u Šijani ponedjeljkom i petkom moći će preuzeti naručene proizvode.

Kako bi se dodatno približili kupcima još u nekoliko istarskih gradova biti će lokacije namijenjene prezentiranju, prodaji i dostavi proizvoda proizvedenih na istarskim OPG-ovima. Cilj nam je marketinški i tržišno poduprijeti naše proizvođače da nađu kupce koji će uvidjeti njihov trud koji ulažu u zemlju, i kvalitetu domaćih proizvoda u usporedbi sa uvoznom robom sumljive kvalitete i podrijetla.

Pozivamo vas da nas posjetite u ponedjeljak i petak popodne od 18 do 20 sati na tržnici u Šijani, pogledate ponudu, degustirate proizvode, i naravno ako vam se što svidi možete kupiti. Svim kupcima darujemo platnenu vrećicu koju će moći ponovo koristiti i u narednim kupnjama.

 

Veselimo se vašem dolasku!   

Info:

Institut za poljoprivredu i turizam ()
Tel: +385 40 830 8