HEY CHILLI

Naš OPG prvenstveno je orijentiran na proizvodnju originalnih domaćih ljutih umaka. Naši umaci sadrže minimalno sastojaka, te ne sadrže konzervanse, zgušnjivače ili umjetna bojila i izrađeni su u skladu s propisima o hrani RH i EU.
OPG Hey Chilli uz ljute umake proizvodi i sadnice ljutih papričica, svježe plodove i mljevene ljute papričice.

Naša vizija proizvodnje originalnih ljutih umaka započela je 2018. godine, kada smo se kao ljubitelji ljutine odlučili iskušati u sadnji ljutih papričica i proizvodnji ljutih umaka za osobne potrebe. Odmah po početku proizvodnje, naši umaci su nam i osigurali 2. mjesto u natjecanju ljutih umaka.

Sada, četiri godine poslije, nakon mnogobrojnih pokušaja, te uz stalni posao, proizvodimo ljute umake koji zbog svoje jednostavnosti, ali i originalnosti osvajaju okusne pupoljke mnogih naši klijenata.

Svaki proizvod izrađen je od plodova s našeg OPG-a. Proces proizvodnje kreće u veljači kada sijemo vlastito sjeme, te nakon klijanja, biljke su u zatvorenim i kontroliranim uvjetima sve do toplijih dana, Krajem svibnja, naše već sada odrasle jedinke selimo na otvoreno polje. Berba naših plodova započinje u kolovozu i traje sve do prosinca, u kojem razdoblju plodove biljaka pripremamo za fermentaciju. Godinu dana kasnije, sada fermentirane plodove, prerađujemo u umake. Naš ponos je u činjenici da u procesu proizvodnje iskoristimo 100% ploda.

Proizvodi s gospodarstva